Rüyada bir erkeğe yalvarmak

Rüyada bir erkeğe yalvarmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe yalvarmak gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Rüyada bir erkeğe yalvarmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin yalvardığını görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmana yalvarmak itibarını zedeleyeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye yalvardığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Rüyada diz çöküp yalvarmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada babaya yalvarmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kocaya yalvarmak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, acı veren durumların vuku bulacağına delalet eder.

Rüyada insanlara yalvarmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, neşe içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments