Rüyada bir devlet büyüğü görmek

Rüyada bir devlet büyüğü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada bir devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada devlet büyükleriyle konuşmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü korumak bol rızık sahibi olunacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir devlet büyüğü görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyükleriyle beraber olmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğü olduğunu görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerine yemek vermek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğü misafir etmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments