Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada bir çocuğun kaybolduğunu görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun kaybolduğunu görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada çocuğumun kaybolduğunu görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments