Rüyada bir çocuğu sahiplenmek

Rüyada bir çocuğu sahiplenmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğu sahiplenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa sahip olduğunu görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu sahiplenmek hayatının alt üst olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çocuğunu sahiplenmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu sahiplenmek harama göz dikmeyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments