Rüyada bir binanın yandığını görmek

Rüyada bir binanın yandığını görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir binanın yandığını gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada bina yandığını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın yandığını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bir binanın yandığını görmek dertlerinin şifasını bulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada görkemli bina görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada uzun bina görmek malını ve canını riske edeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük bina görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments