Rüyada uzun bina görmek

Rüyada uzun bina görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, heveslerin söneceğine, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalettir.

Rüyada uzun bina gördüyseniz:

  • Karizmanız halledemeyeceğiniz şey veya etkileyemeyeceğiniz kişi olmadığına işaret ediyor.

Rüyada uzun bina görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Rüyada çok uzun bina görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük binaya girmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak dertlerinin günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada belediye binasını görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments