Rüyada bir bebeğe su içmek

Rüyada bir bebeğe su içmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğe su içmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada bebeğe su içmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe su içmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğe su içmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sıcak su içmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Rüyada köpüklü su içmek sorunların çabucak halledileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümsüzlük suyu içmek hayatından nefret duygusunu atacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına alamet etmektedir.

Rüyada çaydanlıktan su içmek dinini yaşayacağına, küfürlü söze işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments