Rüyada bir bayanın askere gittiğini görmek

Rüyada bir bayanın askere gittiğini görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret eder.

Rüyada bir bayanın askere gittiğini gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Rüyada bayanın askere gittiğini görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanın askere gittiğini görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere giden bayan görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada bayan asker görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bayan asker olduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada bayan asker olmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bayanın asker olduğunu görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bir bayana sarılmak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments