Rüyada bir bayanı hamile görmek

Rüyada bir bayanı hamile görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanı hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada bekar bayanı hamile görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada hamile bayan görmek ticaret hayatına atılacağına, kısmetin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bayanın hamile olduğunu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, geçim derdinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile bayan yıkamak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bayan arkadaşını hamile görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bayanla konuşmak günahlarına tövbe edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada hamile bir bayan görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir bayanı hamile görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments