Rüyada bir başkasının evini süpürmek

Rüyada bir başkasının evini süpürmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Rüyada evin süpürdüğünü görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada komşunun evini süpürmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini süpürmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir yere taşınmaya yorulmaktadır.

Rüyada annenin evini süpürmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada evin önünü süpürmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tozunu süpürmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments