Rüyada bir başka eve taşınmak

Rüyada bir başka eve taşınmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, asık yüzlerin güleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada bir başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir eve taşınmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada evden başka eve taşınmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada başka eve taşınmak adımlarını daha sağlam atacağına, epey bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada başka eve taşındığını görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada evinden başka eve taşınmak rahat bir döneme girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments