Rüyada abla ve yenge görmek

Rüyada abla ve yenge görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada abla ve yenge gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada abla ve yenge görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski yengeyi görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yenge elini öpmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yengesiyle kavga etmek işlerinin yolundan çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölen yenge görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yenı bına görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yenı kıyafet görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile yenge görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments