Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek sevdiklerine kavuşacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek şansının ve bahtının açık olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağa bindiğini görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının uçağa bindiğini görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin uçağa bindiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle uçağa bindiğini görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada uçağa yolcu bindirmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments