Rüyada binanın tepesinde olmak

Rüyada binanın tepesinde olmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada bina tepesine çıkmak hayal kırıklığı yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada tepede bina görmek patron koltuğunda oturacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada binanın tepesinden düşmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina tepesinde olmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments