Rüyada bilgisayar oynadığını görmek

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar oynadığını gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada yeni bir bilgisayar almak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar temizlemek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bilgisayar almak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarda müzik dinlemek yani babasına benzeyeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarı kapatmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments