Rüyada bilezik istemek

Rüyada bilezik istemek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, dertlerin sona ereceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bilezik istemek gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bilezik istemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik istemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bilezik görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik altın yüzük görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada renkli bilezik takmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada bilezik bozdurmak huzura kavuşacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments