Rüyada bileziğin kırıldığını görmek

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bileziğin kırıldığını gördüyseniz:

  • Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir.

Rüyada bileziğinin kırıldığını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileziğin kırılmasını görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik kırılması görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış bilezik görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada bileziğin kırıldığını görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan bilezik görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments