Rüyada bilet bulamamak

Rüyada bilet bulamamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bilet bulamamak gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada bilet bulamamak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Rüyada sinema bilet görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada piyango bileti satmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mili piyango bileti almak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada milli piyango bileti çekmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bilet kazanmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada bilet almak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek için bilet almak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments