Rüyada bez çanta görmek

Rüyada bez çanta görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada bez çanta gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada bez çanta görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak hükmünün geçmeyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek çok hayırlı şeylere, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada bebek bezi yıkamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz bez görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bez değiştirmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments