Rüyada beyaz uzun elbise giymek

Rüyada beyaz uzun elbise giymek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Rüyada beyaz uzun elbise giymek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun sarı elbise giymek kısmetli bir kişi olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada mor uzun elbise giymek ana baba duası alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada pembe uzun elbise giymek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sonradan da çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kırmızı elbise giymek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Rüyada uzun pembe elbise giymek çok yıpranacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments