Rüyada beyaz renk kusmak

Rüyada beyaz renk kusmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ona kol kanat gereceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz renk kusmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada beyaz renkte kusmak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kusmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada siyah renk kusmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kusmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renkte kusmak rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli kusmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk kusmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkte kusmak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments