Rüyada hamile abla görmek

Rüyada hamile abla görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada hamile abla gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada ablayı hamile görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Rüyada ablanı hamile görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Rüyada abla hamile görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada ablasını hamile görmek kuş gibi hafifleyeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ablanın hamile görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bekar ablasını hamile görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments