Rüyada beyaz gömlek yakmak

Rüyada beyaz gömlek yakmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek yakmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren gelişmeler dikkat gerektirebilir.

Rüyada beyaz gömlek yakmak kuş gibi hafifleyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yakmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments