Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek aldığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek erkek görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek aramak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlekli erkek görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments