Rüyada abiyle öpüşmek

Rüyada abiyle öpüşmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, derin bir nefes alacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada abiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada abinin askere gittiğini görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada öz abiyle evlenmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada anne baba abi görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada abinin ölümünü görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.

Rüyada anne abi görmek mal mülk sahibi olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun abini görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada abiyle nikahlanmak yıpranacağına, strese gireceğine, zor günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments