Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına inanılır.

Rüyada beyaz dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek durumunuzun iyileşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı bir deniz görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece dalgalı deniz görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı taşan deniz görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, uzun yaşayacağına yorulur.

Rüyada dalgalı köpüklü deniz görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments