Rüyada beyaz at satın almak

Rüyada beyaz at satın almak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, düşmanına galip geleceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at satın almak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada beyaz at satın almak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada at satın almak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah at satın almak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, zorlukların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada beyaz ev satın almak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tişört satın almak kazancının günden güne artacağına, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde satın almak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz üzüm satın almak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ayakkabı satın almak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments