Rüyada araba satmak

Rüyada araba satmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ekmeğinin de artacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba satmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Rüyada arabamı satmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet eder.

Rüyada araba satmak ve almak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev araba satmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada arabasını satmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi arabasını satmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Rüyada arabayı satmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada araba alıp satmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada araba satmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments