Rüyada ahırda cımbız görmek

Rüyada ahırda cımbız görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, girilen yolda zarar edileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada ahırda cımbız gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Rüyada ahırda cımbız görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cımbız aramak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Rüyada birinden cımbız almak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kaş almak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada cımbız çalmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Rüyada cımbız satın almak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada cımbız istemek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments