Rüyada berrak bir göl görmek

Rüyada berrak bir göl görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada berrak bir göl gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada berrak göl görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak bir göl görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada berrak gölde yüzmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada berrak sıcak su görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Rüyada berrak sularda yüzmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada temiz berrak dere görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak su doldurmak ihanet dolu bir işe girileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments