Rüyada bere eldiven görmek

Rüyada bere eldiven görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bere eldiven gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada bere ve eldiven görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bere eldiven görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bere görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada atkı bere görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bere görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe bere takmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bere takmak rütbe alacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bere takmak işini büyüteceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments