Rüyada ahır süpürmek

Rüyada ahır süpürmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, çok büyük borçlar alacağına, kazancın katbekat artacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ahır süpürmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Rüyada ahır süpürmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ahırı süpürmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada ahırda atlar görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada karanlık ahır görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada ahırda yatmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde ahır görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına inanılır.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek çok mutlu olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments