Rüyada benden yardım istemek

Rüyada benden yardım istemek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, geçim derdi yaşayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada benden yardım istemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Rüyada benden yardım istemek iç dünyasında rahata kavuşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada benten görmek hayırlı bir karar verileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birinin benden hoşlandığını görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin benden kaçtığını görmek gözyaşı döküleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada benden hoşlanan birini görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret eder.

Rüyada babadan yardım istemek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kazancında artış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşından yardım istemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadından yardım istemek kudretli kişiler arasına gireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments