Rüyada bembeyaz gelinlik görmek

Rüyada bembeyaz gelinlik görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bembeyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Rüyada bembeyaz gelinlik görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada bembeyaz gelinlik giymek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada bembeyaz gelinlik giydiğini görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bembeyaz bir at görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Rüyada bembeyaz at görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü bembeyaz görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments