Rüyada belinde kuşak görmek

Rüyada belinde kuşak görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, mutsuz ve hasta olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada belinde kuşak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Rüyada beline kuşak bağlamak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beline kuşak sarmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinde kuşak görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kuşak görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada ebem kuşağı görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kuşak takmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments