Rüyada belden aşağı görmek

Rüyada belden aşağı görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada belden aşağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada belden aşağı soyunmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada belden aşağı görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada belden aşağısını görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını yıkamak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını açık görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada belden aşağı açık görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada belde tabanca görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada belden vurulmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments