Rüyada belde tabanca görmek

Rüyada belde tabanca görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada belde tabanca gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Rüyada belde tabanca görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belde silah görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belden sarılmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada belden aşağısını görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada belden altını açık görmek geniş bir ev satın alacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Rüyada belde kıl görmek umutsuzluğa düşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada belden üstünü açık görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada belden aşağısını yıkamak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments