Rüyada beklenen haberi almak istediği herşeye ulaşabileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada beklenen haberi almak yeni iş kapılarının açılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.
Rüyada yemeği beğenmemek yaşam standartlarını yükselteceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.
Rüyada elbise beğenmemek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.
Rüyada yüzüğü beğenmemek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.
Rüyada birini bekletmek yeni bir araca sahip olunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.
Rüyada bir şeyi beğenmemek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.
Rüyada gelinliği beğenmemek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.
Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.