Rüyada ağzından yemek çıkarmak

Rüyada ağzından yemek çıkarmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, daha sık bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, toplumda yükseleceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işarettir.

Rüyada yemeği ağzından çıkarmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada ağzındaki yemeği çıkarmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzındaki lokmayı çıkarmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak kazancın gittikçe azalacağına, fikirlerinin çatışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipi ağzından çıkarmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisa

Merhaba ben ruyamda orucluyken biseyler yedigimi gordum. Daha sonra oruclu oldugum aklima geldiginde gidib agzimda kalan lokmayi cikartdim. Bunun anlamini yazarsaniz sevinirim