Rüyada ağzından sakız çıkarmak

Rüyada ağzından sakız çıkarmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok dikkat çekeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, barış için adım atacağına delalettir.

Rüyada ağzından sakız çekmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada birinin ağzından sakız almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işaret eder.

Rüyada sakız çıkarmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada ağzından cam çıkarmak çok üst mevkilere yükseleceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından ekmek çıkarmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kara kara düşünür olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından fare çıkarmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
arzu

Hayır olsun gündüz niyettine inşAllah bu gün rüyamda bi köpeğin üstüme atlaması ve ağzımdan sakızımı çıkarmasını gördüm yorunlarsanız sevinirim iyi günler