Rüyada ağzından fare çıkarmak

Rüyada ağzından fare çıkarmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kendisi ile gururlanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işarettir.

Rüyada ağzından fare çıkarmak gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada ağzından fare çıkarmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık çıkarmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından kıl yumağı çıkarmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına inanılır.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak geçiminin güçleşeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından cam kırığı çıkarmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Rüyada ağzından taş çıkarmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulur.

Rüyada ağzından kurt çıkarmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işarettir.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak ona kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments