Rüyada bebek kundağı görmek

Rüyada bebek kundağı görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kundağı gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada yeni doğmuş kundakta bebek görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kundaktaki bebeği kucağa almak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kundakta erkek bebek görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yuva kuracağına yorulur.

Rüyada kundakta ağlayan bebek görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada bebek kundağı görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet eder.

Rüyada kundakta bebek emzirmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada kundakta ikiz bebek görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Rüyada mavi kundaklı bebek görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments