Rüyada abiyi asker görmek

Rüyada abiyi asker görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada abiyi asker gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada abinin askere gittiğini görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abiyi asker görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak güzel ve önemli işler yapacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada abi kardeş görmek maddi açıdan nefes alınacağına, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abi görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada abi kavga etmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada abi ve babayı görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada abiyle konuşmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments