Rüyada bebek beklemek

Rüyada bebek beklemek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, dertleri biteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebek beklemek gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Rüyada ikiz bebek beklemek başarıların çoğalacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek beklemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek beklemek kurulu bir düzenin sağlanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebek beklediğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek beklediğini görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istasyonda tren beklemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir iş için beklemek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı beklemek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments