Rüyada bebeğinin diş çıkardığını görmek

Rüyada bebeğinin diş çıkardığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin diş çıkardığını gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada bebeğinizin diş çıkardığını görmek işlerinde yenilikler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek diş çıkardığını görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş çıkaran bebek görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada bir bebeğin diş çıkardığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin yeni diş çıkardığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet eder.

Rüyada diş çıkartan bebek görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments