Rüyada bebeğini gömmek

Rüyada bebeğini gömmek ele geçecek haram mal ve paraya, başkalarının malına göz dikeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol hayır duası alınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini gömmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Rüyada bebeği gömmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet eder.

Rüyada canlı bebeği gömmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek gömdüğünü görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada canlı bebek gömmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Rüyada bebek cesedi gömmek daima secde ve şükür edeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği toprağa gömmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bebeği gömmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri bebek gömmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments