Rüyada bebeğin gazını çıkartmak

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ömür boyu başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Rüyada birinin gaz çıkardığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada gaz çıkardığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yaşadığı yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının gaz çıkardığını görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gaz çıkaran birini görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gaz çıkardığını görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebek gazı çıkarmak başarılarının her geçen gün artacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Müge

Ruyamda eltimin yeni dogmus bebegine biberonla sut veriyordum daha sonrada sirtini sivazlayip gazini cikartiyordum.gazdan sonra bebek mutlu ve gulmeye basladi.