Rüyada bebeğe abdest aldırmak

Rüyada bebeğe abdest aldırmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çirkin amellere, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin baltalanacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak yeni işlere ve projelere gireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak yeni ilişkiler kurulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada abdest aldırmak yeni bir işe gireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak çalıştığı yerde amir olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada başkasına abdest aldırmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada babaya abdest aldırmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments