Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kişinin başarılarının artacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine inanılır.

Rüyada başkasının terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada kışın terlik giymek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada taşlı terlik giymek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada yeni terlik giymek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalettir.

Rüyada başka terlik giymek nefsine yenileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada terlikleri ters giymek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi terlik giymek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı terlik giymek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan terliği giymek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, keyifli olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments