Rüyada ağza diş takmak

Rüyada ağza diş takmak işlerin artacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerinin azalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına tabir olunur.

Rüyada ağza diş takmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Rüyada ağzına diş takmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağza diş takmak başarısız ve mutsuz olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada ağzında çürük diş görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ağzından diş çekmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sorunların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek canın derdine düşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında diş görmek mal kayıpları da yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments